A la carte kaart

Voorgerechten

Huisgerookte eendenborst / ganzenlever / bloemkool / rode biet
Gebakken St-Jacobsnootjes/kruidensalade/ontvelde tomaat/ gedroogde Seranoham
Sliptong / mosselen / beurre blanc /pijpajuin
Dagverse vis / venkel / sabayon van kervel/ vitellote aardappel
Kalfszwezerik/eendenlever/op wijze van de Chef

Hoofdgerechten

6-rib / dooierzwam / vleesjus / rode ui / corne de gatte
Traag gegaarde rug en rib van Duroc/dragonsaus/ aardappel uit de oven
Zeetong gebraden in hoeveboter/handgesneden frietjes/ frisse kruidensalade
Medaillons van staartvis/romige jus van langoustines
Filet van wilde tarbot, zomerse groenten, licht gebonden jus
Kalfsfilet / romanesco / Bloemkool / graanmosterd / gratin

Desserts

worden voorgesteld aan tafel
Geaffineerde Belgische kazen