A la carte kaart

Voorgerechten

Dagverse vis, jus van schaaldieren, pre, selder, beukenzwam
quinoa, limoen, munt, koriander, licht gebakken tonijn, peterselieolie
Rollade van grietfilet, crab, selder, schuimige jus met citroengras
Gegrilde asperges, cecina de Leon, huisgerookte ganzenlever, sauce noisette
Krokant gebakken dorade royal, kruidensalade, chorizo

Hoofdgerechten

Rosé gebraden eendenborst, paddenstoelen, gebakken krieltjes, look
Lamskroontjes en filet, chimichurri, frisse groenten
Krokant gebakken kalfszwezeriken, Dijonaise, gebakken witloof
Medaillons van staartvis, romige jus van langoustines
wilde zeebaars, Hollandaise, witte asperges
Filet pur van Limousin, gebakken eendenlever, bruine jus van Madeira, paddenstoelen

Desserts

worden voorgesteld aan tafel
Geaffineerde Belgische kazen